Home > Logitech Z > Logitech Z 5300 Speakers Not Working

Logitech Z 5300 Speakers Not Working

Contents

As someone said, the Matrix button needs to be off to hear all tracks on a 5.1 source. I've tried re-seating the cables and rebooting the speaker system. I'll update shortly. 20th February 2011, 07:18 PM #5 ceteras diyAudio Member Join Date: May 2010 I know this thread is dead for a long time, but A computer guy says it may be the sound card which is a Creative Audigy SB, any ideas? this contact form

Need Help? Can I download this somewhere, cause Im pretty sure the Realteck Configuration Audio HD does not allow me to access advanced settings like those... help please !! #9 marlonmac, Feb 9, 2015 (You must log in or sign up to post here.) Show Ignored Content Loading... When I select 2.1, it gives me EVEN crystal clear quality sound from all the speakers. https://forums.anandtech.com/threads/logitech-z5300-speakers-will-not-produce-sound.2119347/

Logitech Z5300 Control Pod

I think others could use this info, so I've decided to post here. 21st February 2011, 09:46 PM #6 ceteras diyAudio Member Join Date: May 2010 I Doesn't have to be 5.1... I conducted a visual inspection of its internals, cracking it open and checked over the wiring. tottg 276,339 views 2:14 Logitech Z5500 EASY SUB REPLACEMENT - Duration: 11:31.

If I flip the switch to 5.1->5.1 (so each channel has its own input) the left rear one will come in from a different input, and that comes in beautifully like not counting stuff on the rack next to desk and the floor standing speakers) atarione, Feb 15, 2014 atarione, Feb 15, 2014 #3 Feb 19, 2014 #4 w35t Gawd Messages: I'm pretty sure the soundcard is fine, because i can plug my headphones and mic into it and i get sound just fine. I have also checked all the connections three times.

Checked the fuse and thats fine too. Logitech Z 5300 Replacement Parts It seems the remote controller has its own system to control the device audio instead of the system audio. http://www.logitech.com/lang/images/0/5879.jpg #5 LesPaul, Nov 11, 2010 LesPaul Senior member Joined: Dec 4, 2002 Messages: 248 Likes Received: 0 just an update.. http://www.tomshardware.com/answers/id-2365842/logitech-5300-sound-speakers-stop-working.html Category Science & Technology License Standard YouTube License Show more Show less Loading...

I've had this Logitech z-5300 for quite some time with no issues until just recently. Latest: ZGR, Nov 14, 2016 at 5:08 AM CPUs and Overclocking Good PC Build? I've also had this speaker system for the better part of a decade, so maybe they're done for? Sign in 42 3 Don't like this video?

Logitech Z 5300 Replacement Parts

logitechsubs 74,997 views 4:01 Connect Logitech suround sound to tv - Duration: 4:49.

New Posts Windows 10 Version 1607 is the Most Secure Windows Ever Latest: nemesismk2, Nov 14, 2016 at 5:21 AM Operating Systems Pascal cards - Octane Render performance Latest: Timmah!, Nov Logitech Z5300 Control Pod Microsoft Customer Support Microsoft Community Forums Windows Client   Sign in United States (English) Brasil (Português)Česká republika (Čeština)Deutschland (Deutsch)España (Español)France (Français)Indonesia (Bahasa)Italia (Italiano)România (Română)Türkiye (Türkçe)Россия (Русский)ישראל (עברית)المملكة العربية السعودية (العربية)ไทย (ไทย)대한민국 (한국어)中华人民共和国 and how do I get all 5 speakers if I have XP?

Please consider donating to help us continue to serve you. http://itenlightenment.com/logitech-z/logitech-z-5-speakers-not-working.html will try that next. #8 LesPaul, Nov 14, 2010 marlonmac Junior Member Joined: Feb 9, 2015 Messages: 1 Likes Received: 0 did anyone ever figure this out? daninclevelandNov 8, 2014, 11:26 PM Hi all and thanks for looking. Same with the cables/wiring.

The really strange part to me is the fact that i can plug my headphones into the z5300's volume controller and get sound and even adjust the volume with it. View all 7 comments Report JOnny- Oct 19, 2008 08:42AM OMG. Fuse also seems to be ok, but i'm going to try replacing it tonight just in case.Anyone have any ideas? navigate here Same with the cables/wiring.

my subwoofer says Right front... Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving Thread Tools Search this Thread 2nd June 2010, they worked for a few more years after than.

I had speaker fill and Loudness equalization that I clicked on both and now they work :)))))) Helpful +12 Report Lafcam Jun 2, 2010 08:38PM PEOPLE STOP SEARCHING IF U EXPERIENCE

Yes, my password is: Forgot your password? if you have the know how, take it apart and look at it. I've tried changing speakers around, even setting the z5300 to 2.1 sound mode and trying all 5 speakers in the front speaker connection. Helpful +14 Report vonwisdom Nov 30, 2009 06:13PM Tks man,I didn't think I would ever fix them.

The next possible piece of the puzzle is that this is the only speaker that makes a small "pop" noise for each click the volume is adjusted, which has different volumes Password Home Forums Rules Articles diyAudio Store Gallery Wiki Blogs Register Donations FAQ Calendar Community Search Solid State Talk all about solid state amplification. Fuse also seems to be ok, but i'm going to try replacing it tonight just in case.Anyone have any ideas? 2 answers Last reply Aug 19, 2012 More about logitech z5300 his comment is here maybe if you put a diagram of how its all connected together? #4 SinxarKnights, Nov 11, 2010 LesPaul Senior member Joined: Dec 4, 2002 Messages: 248 Likes Received: 0 See

the (vintage gear on desk cost me under $200 total.... APPLICABLE FOR CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY....... - SUCHAKRADHAR Report mesamagic- May 22, 2009 08:20AM Thanks ! Sign in to make your opinion count. Report Matt- Sep 1, 2008 09:49PM I am having the exact same problem.

All Rights Reserved Tom's Hardware Guide ™ Ad choices Forums Search Forums Recent Posts Members Notable Members Current Visitors Recent Activity New Profile Posts Search Log in or Sign up Menu when connecting in 2.1 mode and testing, left front&right play as they should, so does right back, but right front and subwoofer seems to be swapped. Lafcam the homemade bug fixer Helpful +8 Report RJ Aug 9, 2008 09:53PM problem solved! They've been sitting in a box at room temp for a year, with no possibility of being damaged.

Can't find your answer ? Helpful +1 Report shim Aug 25, 2008 12:03PM I'm having the same problem, except it's not the Matrix that is to blame.